Printer service på produktionsprintere..

Jævntligt service på din printer forlænger levetiden og optimere udskriftkvaliteten.

Printere er små mekaniske maskiner med tandhjul og drivremme der får printeren til at printe optimalt, efter længere brug slides disse dele og derfor kan kvaliteten af printet variere, kontakt os hvis du ønsker service på din printer eller en service aftale...

Service - Support - Opsætning.

Serviceafdelingen har erfaring i service på de fleste printermodeller..

Printere der bruges i et produktionsmiljø har oftes brug for et årligt service, det kan eksembelt være på fabrikker hvor der er støvet eller fabrikker hvor der kan blive fugtigt, ved første besøg aftales med den produktionsansvarlige hvad der skal laves under service.

Vi tilbyder også at guide/undervise brugere i at betjæne printerene, og viser den normale rengøring samt viser hvordan man isætter labels, folie og configurere sensoren i printeren.

Skal printeren flyttes eller sættes på net/usb kan vi også hjælpe med at configurere printeren med de korekte indstillinger og installere printrdrivere.

Printer der er klar til service
Printer der er klar til service Download et udkast til aftale Download et udkast til service rapport

Servicerapport - Serviceaftale.

Dokumentation af service giver overblik over printerforbruget..

Ønsker men et optimalt og produktionssikkert printermiljø tilbyder vi at lave Serviceaftale for jeres produktions printere, ved besøg bliver der lavet en servicerapport til alle printere som fortæller hvormeget printeren har kørt, hvornår printhoved og valser er skiftet, dette gør at i kan flytte eller skifte printere på det helt rigtige tidspunkt, Med serviceaftale er der lidt rabat på timer og reservedele da vi kan planlægge de besøg

Under billedet til venstre kan i downloade et eksempel på både aftale og rapport.


Copyright © RFID-Source.dk 2022. All right reserved.