Velkommen til RFID-Source

RFID-Source er en virksomhed som arbejder med RFID løsninger og labels. Da vi har arbejdet indenfor produktion af rfid løsninger i over 10 år, har vi stor viden om både inlays og rfid hardware, samt hvilke teknologier der er den helt rigtige til at løse en special opgave. vi kan også producere den helt rigtige Etiketløsning til lige dit projekt.

Card image cap

Special-Labels

I vores produktion har vi masser mulighedder for at producere lige den label i har brug for, vi kan Digital Printe, Register Cutte, UV behandle, Laminere, Arkcutte, og andre mulighedder og vi udvikler vores maskiner til intersante opgaver.

Card image cap

RFID-Labels

På vores specialfremstillet RFID maskiner kan vi ligge rfid inlay under, over, mellem alle typer labels, eller på bannere med bestemt afstand, vi har mulighed for at ligge inlays ned både med banen og på tvers af banen.

Card image cap

Kodning-RFID-Labels

Vi kan encode/tiltrykke rfid labels på vores sprcial byggede maskiner, som kan følge en predifineret datastandart eller tage koder der er gemt i en fil, vi kan efter behov hjælpe med at udvikle en datastruktur til jeres projekt


Copyright © RFID-Source.dk 2018. All right reserved.